Dagsorden:
Meddelelser fra elevrådet:
Punkter til beslutning:
1. Høringssvar vedr. Christianskolen. Bilag vedhæftet.
2. Digital dannelse på Skolen på Duevej. Bilag vedhæftet
Punkter til drøftelse:
1. Bestyrelsens rolle og forventningsafstemning – fortsættelse. I referatet fra sidste møde stod der flg.: ”Følgende tre ord blev udvalgt til hjemmeopgaven til næste gang: udvikling – fællesskab – gøre en forskel. Hvert bestyrelsesmedlem formulerer en sætning ud fra de tre ord i forhold til bestyrelsens arbejde. Sætningerne sendes til Merete senest den 30. oktober.
2. Revision af princip ”fællesarrangementer i skoletiden.” Udkast vedhæftet.
3. Revision af princip for skole-hjem-samarbejdet. Foreløbig udkast fra tidligere arbejdsgruppe. Udkast er ikke færdigt, og der ønskes input til den nye arbejdsgruppe, om dette udkast anviser vejen.
4. Tilbagemelding på kommunikation omkring det tekniske.
5. Kommunikation fra bestyrelsen om dens arbejde til forældrene. NC og Anne-Louise.
Punkter til orientering:
1. Tilbagemelding fra Mettes henvendelse til By og Miljø vedr. trafikken.
2. Tilbagemelding fra Anne og Niels omkring dialogmødet.
Nyt fra arbejdsgrupperne:
Eventuelt:
Referat:
Til stede: Anne Sinding Poulsen, Patricia Bovién Nørfelt, Anna Emmy Kofoed, Helle Wils, Mette
Damsbo, Anne-Louise Hunskjær Quass, Louise Peitersen, Mads Sune Hansen, Niels Christophersen,
Marianne Blixt Wolter, Hans Folmer, Henrik Nielsen, Asta Marie Leth Claudell, Helene Holm Jørgensen
Afbud fra: Mette Gerding
Indkaldt: Ingen af suppleanterne havde mulighed for at møde
Punkter til beslutning:
1. Bestyrelsen vil gerne vide, hvad specialundervisningsanalysen munder ud i, og hvad der skal ske med eleverne, før man ser sig i stand til at kunne afgive et høringssvar. Det fremgår ikke tydeligt, hvad der skal ske med eleverne mellem 15-18.år, hvis det kommer til at ligge på Nordens Plads.
NC udarbejder høringssvar og rundsender til bestyrelsen for skriftlige kommentarer.
2. Bestyrelsen kan godkende princip for digital dannelse. Morten lægger den på hjemmesiden, og det udsendes til medarbejderne.
Punkter til drøftelse:
1. Formanden udarbejder en motiveret dagsorden til næste bestyrelsesmøde. Der bruges 10 min. på at evaluere mødet. Bestyrelsen følger årshjulet for bestyrelsens arbejde. Til foråret skal bestyrelsen drøfte Vision 2030 for Frederiksberg skolevæsen. Der kommer tilmelding til spisning efter næste bestyrelsesmøde.
2. De foreslåede ekstra punkter bliver indføjet i princippet. Udsendes til næste møde for vedtagelse.
3. NC gav en baggrund for, hvor langt den tidligere arbejdsgruppe var nået. Den nye arbejdsgruppe skal komme med et oplæg til næste bestyrelsesmøde.
4. JS informerede omkring Aula og skolebestyrelsen. Skolebestyrelsens forældre skal logge ind som medarbejder for at få adgang til dokumenter. Det gælder ikke elever og suppleanter. Hvis adgang på telefon skal man have to apps. Det er ikke muligt at linke fra hjemmesiden til Aula. Bestyrelsen står som konsulenter i Aula. Kontakt til skolebestyrelsen fra eksterne parter sker til postkassen skolenduevej@frederiksberg.dk
I emnefeltet angives skolebestyrelsen.
5. Der er enighed om at sende information ud til forældre og ansatte fra bestyrelsen. Det sker kvartalsvis, og Helle og skoleleder udsender skrivelse. Henvendelser til bestyrelsen skal være skriftlige i Aula, og bestyrelses- formanden svarer på henvendelsen.
Punkter til orientering
1. Mette har oplyst til NC, at der i det nye år kommer cykelstativer på Fuglebakkevej, og der arbejdes på flere til Duevej-siden. Løbehjulsstativer skal skolen selv betale.
Niels Christophersen